NU-appen

Under många år har jag haft en tydlig vision. I ett samhälle där psykisk ohälsa och stress ökar lavinartat bland både vuxna och unga ville vi skapa och erbjuda ett lättillgängligt verktyg för att balansera upp det höga tempo som vardagen erbjuder. Vi ville göra det möjligt för fler grupper i samhället att komma i kontakt med medveten närvaro. Resultatet blev NU-appen -"enkel meditation för minskad stress". 


NU- appen utgör just detta verktyg som ger en introduktion i MINDFULNESS som metod för återhämtning och stresshantering. NU-appen gör det enkelt för var och en att ta korta pauser för återhämtning i sin vardag och den riktar sig särskilt till den aktiva och målinriktade, hårt arbetande personen mitt i livet som kanske aldrig har kommit i kontakt med medveten närvaro innan. Vår förhoppning är att denna app ska tilltala särskilt de som inte närmalt söker sig till denna typ av praktik. 


Appen innehåller korta ljudfiler om tre till femton minuter att lyssna till sittande på en stol. Den har en engångskostnad på ca 200 kronor.


Klicka på ikonerna nedan för att komma till din app-butik och ladda ned NU-appen. Sedan är det bara att börja vila! Stöter du på problem av något slag eller undrar något så maila oss på info@narvarandeutbildningar.se

unsplash