För företaget 

Jag erbjuder företagslösningar med fokus på stress och återhämtning för t.ex ledningsgruppen eller hela personalgruppen. Det kan handla om allt ifrån en enskild föreläsning om stress och hållbarhet till ett helt paket med föreläsningar och workshops utspritt över tid.


Jag har lång erfarenhet på området och har under många år fått upprepat förtroende hos exempelvis Partille kommun och Härryda Kommun som föreläsare och kursledare för personalgrupper, ledningsgrupper och skolklasser. Jag har även haft förmånen att träffa ett flertal privata företag under åren.


Jag specialiserar mig inom stress som mekanism och metoder inom Medveten närvaro/ Mindfulness och har även utvecklat NU-appen -enkel meditation för minskad stress. En enkel mobil-app med korta övningar som effektivt sänker stress och bidrar till återhämtning i vardagen. Praktiska övningar att göra individuellt när det passar under arbetsdagen under 3, 7 eller 15 minuter.


Läs mer om Medveten närvaro / Mindfulness här.


Exempel på upplägg:

En interaktiv inspirationsföreläsning på temat stress och återhämtning där vi varvar bilder och fakta om stress som mekanism med reflektion i bikupor samt övningar i medveten närvaro. En paketlösning med NU-appen samt workshop-material kan också ingå.

unsplash