Coachande samtal

Ett coachande samtal kan handla om vad som helst som du väljer att fokusera på. Det kan t.ex. vara din hälsa, dina relationer och mönster eller en situation som du vill lära dig att se, förstå och hantera bättre och mer hållbart. Du kanske behöver fatta ett beslut eller står inför ett vägskäl i livet.


Att prata, bli lyssnad på och speglad i våra upplevelser är ett kraftfullt och läkande sätt att komma vidare när vi fastnat. Tillsammans identifierar vi vad du vill och behöver, vad som hindrar dig, och låter din inre röst få komma till tals.


Min roll som coach är först och främst att erbjuda en trygg och kärleksfull plats där du i kropp och själ känner dig hållen. Sedan att lyssna och spegla, ställa kraftfulla frågor, leda dig tryggt i övningar samt att förmedla det jag uppfattar och får till mig genom din berättelse och din energi tillsammans med min intuition.


Jag uppmuntrar dig att sätta mål och delmål och vara uppmärksam på dina mönster och känslor även mellan våra träffar. Du har alltid makten att själv välja vad du vill och önskar fokusera på och tar aktivt ansvar för dig själv och dina handlingar. Jag är din coach på vägen.


Jag är diplomerad holistisk livscoach genom Lightworker Academy och jobbar mycket med min intuition. Min utbildning har ICF som ramverk men är inte en renodlad ICF-utbildning. I grunden är jag pedagog och lärare inom bl.a. idrott, hälsa och mindfulness. 


VÄLKOMMEN att boka via kontaktformuläret eller genom att maila till info@narvarandeutbildningar.se

PRISER coachande samtal:


60 minuter:          950 kr 

3* 60 minuter:     2000 kr (erbjudande)

5* 60 minuter:     4000 kr


Priser är inklusive moms

unsplash